maanantai 6. lokakuuta 2014

116. Viimeiset kisat Illin kanssa



Pahoittelen, että tätä postausta ei tullut heti kisojen jälkeen, minun piti kirjoittaa se kirjoitusten päätyttyä, mutta Illi lähtikin samana viikonloppuna ja ei enää huvittanut sitä kirjoittaa. Kirjoitan sen kuitenkin nyt, koska ne olivat viimeiset kisat Illin kanssa ja viimeiset kunnon muistot ennen sen lähtöä. Vaikka ei taaskaan ihan putkeen mennyt, olin tyytyväinen molempiin ratoihin, puomeista huolimatta, sillä omia mokia ne vaan olivat. Menin taas sen 90cm ja 100cm, koska Illi oli edellisenä viikonloppuna jo niin hyvä niissä, että uskalsi sitten toistekin koettaa.



Enää en kummastakaan radasta muista juuri mitään, paitsi että 90cm pudotus oli oma moka kun en saanut suoristettua Illiä ajoissa esteelle ja tultiin sen seurauksena aivan liian lähelle estettä. Metrissä Illi kolautti jo ensimmäiselle esteelle ja toinen tulikin sitten alas, se oli näillä kahdella esteellä jotenkin tosi löysä (lienekkö väsynyt?), mutta tsemppasi sitten pudotuksen jälkeen ja loppurata puhtaasti. Olin silti tosi tyytyväinen itseeni ja hevoseen, oli se sentään vasta toinen metri, niin ei sitä liikoja voikaan odottaa. Olis sitä toki voinu viimesten kisojen kunniaks vetästä sijotuksen, mutta nyt kävi näin eikä sille mitään mahda, vetelen sitten ne sijotukset Illin puolesta Viljon kanssa!

Pistän nyt aluksi vaan kuvat, videot lataan myöhemmin joko tähän tai sitten omaan postaukseen, koska en tähän aikaan yöstä jaksa enää ruveta niitä muokkaamaan ja lataamaan mihinkään. Kuvista kiitokset Empulle, Annikalle ja muille! (En oo ihan varma, ketkä kaikki kuvia otti)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!